Cégismertető

TISZTELT LÁTOGATÓ!

Megtiszteltetés számomra, hogy cégünk honlapján köszönthetem Önt!

Az Inox Service Hungary Kft. fő profilja a rozsdamentes, sav- és hőálló, valamint a különböző nikkel ötvözetű durvalemezek, kovácsolt hasábok és kovácsolt rúdanyagok egyedi méretre vágása és darabolása, saját alapanyagaink felhasználásával.

Cégünk kizárólagos magyarországi képviseletét látja el Lengyelország és Olaszország piacvezető rozsdamentes durvalemezeket megmunkáló cégeinek. Ezen külföldi szervizcentrumainkban több tízezer tonna alapanyag áll a vevőink rendelkezésére, széles vastagsági tartományban (Lv=3÷150 mm) és számottevő anyagminőség formájában. Az optimális kihasználtság valamint a nagyobb méretű alkatrészek egy darabból történő kivághatósága érdekében, a gyártóművi táblalemezek nagy része 6000x2500 mm-es formátumban kerülnek megrendelésre. 

EGYSZERRE NYÚJTUNK SZOLGÁLTATÁST ÉS BIZTOSÍTJUK 
AZ ALAPANYAGOT HOZZÁ

Vevői igény szerint darabolunk továbbá különböző minőségű kovácsolt tömböket és kovácsolt rúdanyagokat, valamint ajánlani tudunk különböző nikkel bázisú, titán és alumínium termékeket (lemezek, fóliák, csövek, köracélok, laposacélok, szerelvények, patentívek, profilok, hegesztő huzalok, kovácsolt termékek). Vállalkozunk továbbá különleges vagy nehezen fellelhető termékek beszerzésére is (például Cirkónium, Tantál, Nióbium, Hafnium vagy Réz-Nikkel 90/10 és 70/30). 

KEVESEBB HULLADÉK > NÖVEKVŐ ÜZEMI EREDMÉNY
 
Együttműködési lehetőségeinket széleskörű szolgáltatásokkal egészítettük ki. A méretre vágás, darabolás és az egyedi anyagbeszerzés mellett, vállalunk minősített laboratóriumok által végzett anyagvizsgálatok megszervezését, átbélyegzést és átütési jegyzőkönyv kiállítását, valamint műszaki tanácsadást és házhozszállítást egyaránt. Szakmai segítséget nyújtunk az anyagminőség és a vágási technológia kiválasztásában, a forgácsolási ráhagyás mértékének a megállapításában, de kérdéseket intézhet hozzánk a vonatkozó szabványok tekintetében is. 

„EGYÜTTMŰKÖDNI HOSSZÚ TÁVON, KÖZÖS ÉRDEK!”

Ahogy a mottónk is hűen tükrözi, az Inox Service Hungary Kft. filozófiájának központi eleme a hosszú távú együttműködés kialakítása, a kölcsönös fejlődés és növekedés elősegítése érdekében. Ennek megfelelően, cégünk versenyképes árakkal, gyors szállítási határidőkkel és személyre szabott szolgáltatásokkal igyekszik elnyerni és megőrizni ügyfelei bizalmát. Értékrendünket, belső normarendszerünket az elkötelezettség és a felelősségérzet határozza meg, úgy a működés belső, mint a külső érintettek irányába. 
 
Üzletpolitikánkat a vevőorientáltság és a maximális rugalmasság jellemzi. 
  
Bízunk benne, hogy honlapunkat tanulmányozva, sikerül felkeltenünk érdeklődését cégünk iránt, és hamarosan kapcsolatba lép irodánkkal. Segítőkész kollégáim és jómagam mindvégig azon leszünk, hogy mind a szakmai tapasztalatunkat, mind pedig a szerteágazó kapcsolatrendszerünket felhasználva, az egyedi igényeknek megfelelő, költséghatékony megoldást nyújtsunk a vállalkozások számára.  

Üdvözlettel,

HOPFER JÓZSEF

ügyvezető igazgató-cégtulajdonos

HOPFER JÓZSEF