plazmavágás, vízsugaras vágás, gépi fűrészelés, lézervágás

Cégismertető

Megtiszteltetés számunkra, hogy cégünk honlapján köszönthetjük Önt!


Az INOX SERVICE HUNGARY KFT. fő tevékenysége a rozsdamentes, sav- és hőálló, valamint nikkel ötvözetű durvalemezek igény szerinti méretre és alakra vágása, saját alapanyagkészleteink felhasználásával. Emellett egyedi méretre darabolunk, szeletelünk és megmunkálunk különböző minőségű, előforgácsolt és ultrahangozott kovácsolt tömböket és rúdanyagokat, amelyek szintén szervizcentrumaink alapanyagkészleteit gyarapítják. A megválasztott vágási technológia nagyban függ a lemezvastagságtól, a végfelhasználás módjától, a műszaki követelményektől, a munkadarab méretétől, alakjától és a darabszámtól. Vágóközpontjaink a legmodernebb gépparkkal rendelkeznek és képesek vágni plazmával, vízsugárral, lézerrel és fűrésszel egyaránt.


Külföldi kollégáink szerteágazó kapcsolatai révén, vállaljuk különleges minőségű,
vagy nehezen fellelhető alapanyagok beszerzését is!


Cégünk kizárólagos magyarországi képviseletét látja el Lengyelország és Olaszország piacvezető rozsdamentes durvalemezeket megmunkáló cégeinek. Ezen külföldi szervizcentrumainkban több tízezer tonna alapanyag áll vevőink rendelkezésére, széles mérettartományban és számottevő anyagminőség formájában. Az optimális kihasználtság valamint a nagyobb méretű alkatrészek egy darabból történő kivághatósága érdekében, táblalemezeink nagy formátumban kerülnek megrendelésre és mindegyikük a legismertebb európai gyártóművek terméke.


EGYSZERRE NYÚJTUNK SZOLGÁLTATÁST ÉS BIZTOSÍTJUK 
AZ ALAPANYAGOT HOZZÁ

 

Vevői igény szerint darabolunk továbbá különböző minőségű kovácsolt tömböket és kovácsolt rúdanyagokat, valamint ajánlani tudunk különböző nikkel bázisú, titán és alumínium termékeket (lemezek, fóliák, csövek, köracélok, laposacélok, szerelvények, patentívek, profilok, hegesztő huzalok, kovácsolt termékek). Vállalkozunk továbbá különleges vagy nehezen fellelhető termékek beszerzésére is (például Cirkónium, Tantál, Nióbium, Hafnium vagy Réz-Nikkel 90/10 és 70/30). 


KEVESEBB HULLADÉK > NÖVEKVŐ ÜZEMI EREDMÉNY

Együttműködési lehetőségeinket széleskörű szolgáltatásokkal egészítettük ki! A méretre vágás, darabolás és az egyedi anyagbeszerzés mellett, vállalunk minősített laboratóriumok által végzett anyagvizsgálatok megszervezését, átbélyegzést és átütési jegyzőkönyv kiállítását, valamint műszaki tanácsadást és házhozszállítást egyaránt. Szakmai segítséget nyújtunk az anyagminőség és a vágási technológia kiválasztásában, a forgácsolási ráhagyás mértékének a megállapításában, de kérdéseket intézhet hozzánk a vonatkozó szabványok tekintetében is. 


„EGYÜTTMŰKÖDNI HOSSZÚ TÁVON, KÖZÖS ÉRDEK!”


Ahogy a mottónk is hűen tükrözi, az Inox Service Hungary Kft. filozófiájának központi eleme a hosszú távú együttműködés kialakítása, a kölcsönös fejlődés és növekedés elősegítése érdekében. Ennek megfelelően, cégünk versenyképes árakkal, gyors szállítási határidőkkel és személyre szabott szolgáltatásokkal igyekszik elnyerni és megőrizni ügyfelei bizalmát. Értékrendünket, belső normarendszerünket az elkötelezettség és a felelősségérzet határozza meg, úgy a működés belső, mint a külső érintettek irányába. 

 

Üzletpolitikánkat a vevőorientáltság és a maximális rugalmasság jellemzi. 


Bízunk benne, hogy honlapunkat tanulmányozva, sikerül felkeltenünk érdeklődését cégünk iránt és hamarosan kapcsolatba lép irodánkkal! Segítőkész kollégáim és jómagam mindvégig azon leszünk, hogy mind szakmai tapasztalatunkat, mind pedig szerteágazó kapcsolatrendszerünket felhasználva, az egyedi igényeknek megfelelő, költséghatékony megoldást nyújtsunk a vállalkozások számára.  

 

Üdvözlettel,

HOPFER JÓZSEF

ügyvezető igazgató-cégtulajdonos

Írjon nekünk, néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

- pár órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot -

© 2018 Copyright Inox Service Hungary Kft. | Minden jog fenntartva!