plazmavágás, vízsugaras vágás, gépi fűrészelés, lézervágás

Műbizonylatok és alapanyagjelölés

Az Inox Service Hungary Kft. külföldi szervizcentrumai a melegen hengerelt durvalemezeket egyenesen a gyártóművektől szerzi be. Ezek mindegyike el van látva EN 10204-3.1 műbizonylattal.

A lengyelországi szervizcentrumunkban, a 32 mm-es és az ennél vastagabb lemezek EN 10204-3.2 (TÜV) bizonylattal kerülnek megrendelésre. Rendeléskor ezt a fajta műbizonylatot fogjuk megküldeni. Ha szükséges és követelmény a TÜV szakemberes átbélyegzés és bizonyítvány kiállítása, akkor azt meg tudja rendelni nálunk. Ennek költsége mérsékeltebb, mivel az alaplemez már rendelkezik EN 10204-3.2 (TÜV) bizonylattal. Az EN 10204-3.1 műbizonylattal rendelkező anyagokat is át lehet minősíteni EN 10204-3.2 műbizonylatúvá, a megfelelő vizsgálatok elvégzése után. Igény esetén, ennek költségét meg tudjuk adni az ajánlatkérésünkben.


Van lehetőség alapanyag jelölésre (átbélyegzésre) és jegyzőkönyv kiállítására egyaránt. Erre a szervizcentrumaink jogosultak. A jelölés történhet filctoll segítségével, az átbélyegzés pedig pontozó gép használatával. Lehet kérni (szabad karakterhely függvényében) a minőség, adagszám, lemezszám, vagy rajzszám jelölését, beütését.


Írjon nekünk, néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

- pár órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot -

© 2018 Copyright Inox Service Hungary Kft. | Minden jog fenntartva!