plazmavágás, vízsugaras vágás, gépi fűrészelés, lézervágás

Gépi fűrészelés

A gépi fűrészelés egy több élű forgácsoló szerszámmal végzett vágási technológia. A főmozgást a szerszám végzi, amely lehet alternáló, egyirányú végtelenített vagy forgó mozgású. Puhább anyagok esetében nagyobb forgácsterű és nagyobb fogú, míg keményebb és ridegebb anyagok esetében kisebb fogú és minimális forgácsterű szerszámokat használnak. Fontos előnyei, hogy a vágás során nem keletkezik hőbevitel és sorja, így a vágott felület nem igényel utólagos megmunkálást. 
 

 

 


Gépi fűrészelés galéria


A gépi fűrészeléssel akár több réteg anyag is vágható egyszerre, növelve ezáltal a termelékenységet és optimalizálva az anyagkihasználtságot. A technológia kiválóan alkalmazható különböző vastagságú táblalemezek fix méretre vágásához és egyedi méretű laposacélok gyártásához.


Gépi fűrészelés - professzionális hidegvágás

A rozsdamentes acélok gépi fűrészelése csúcstechnológiás gépeket, kimerítő szakmai tapasztalatot és különös odafigyelést igényel a megmunkálás során. A professzionális hidegvágás máig kihívást jelent a legtöbb cég számára. A külföldi szervizcentrumainkban mind a szaktudás, mind a szükséges csúcstechnológiás vágó berendezések rendelkezésre állnak ahhoz, hogy rozsdamentes acélt fűrészelhessünk nagy precizitással, kiváló minőségben. A gépi fűrészelés hatékonyan alkalmazható lemezek, tömbök és rúdanyagok méretre darabolására, szeletelésére. Kiemelkedő a vágott munkadarabok éleinek egyenessége, ami azt jelenti, hogy a legtöbbször nincs szükség további munkálatokra, így időt, energiát és erőforrást spórolhatunk.


Gépi fűrészelés technológia adatok

Inox Service Hungary Kft. egyedi értékei

Vágóasztal mérete: 6000 x 2500 mm

Vágható vastagság: max 200 mm

 

Gépi fűrészelés vágás tűrése 

Inox Service Hungary Kft. egyedi értékei
 

Gépi fűrészelés vágás tűrése

 

Gépi fűrészelés javasolt forgácsolási ráhagyás

Inox Service Hungary Kft. egyedi értékei
 

Gépi fűrészelés javasolt forgácsolási ráhagyás

 

 

 

Síklapúság

700 x 700 mm fölötti daraboknál a lemezzel megegyező szabvány érvényes (EN 10029).
A hosszú és keskeny vágatoknál (hosszúság > 4 x szélesség) nincs érvényes szabvány a síklapúságra (torzulás léphet fel a lemezben lévő feszültségek és a hő hatására).


Írjon nekünk, néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

- pár órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot -

© 2018 Copyright Inox Service Hungary Kft. | Minden jog fenntartva!